Een zorgboerderij is een boerderij waar - voornamelijk oudere - mensen met een zorg- of hulpvraag een waardevolle en zinvolle dagbesteding vinden.

In woord en beeld trachten wij op deze website een indruk te geven van onze zorgboerderij “De Poolse Dreef” , onze organisatie en onze activiteiten.

Woont u zelfstandig en hebt u extra ondersteuning, verzorging of of begeleiding nodig? Bijvoorbeeld een of meerdere dagdelen per week? Dan is dagverzorging of -behandeling op zorgboerderij “De Poolse Dreef” mogelijk iets voor u. Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op.

Historie.

Zorgboerderij “De Poolse Dreef” is ontstaan uit een particulier initiatief van de familie Bax uit Terheijden. Stichting Zorgboerderij De Poolse Dreef is verantwoordelijk voor de exploitatie; Surplus Zorg biedt er dagverzorging en dagbehandeling. Voor meer informatie over Surplus Zorg: www.surpluszorg.nl

 

De boerderij staat midden in de polders van Terheijden, een rustig agrarisch gebied maar met goede verbindingen met de overige dorpen uit de gemeente Drimmelen en met Breda Noord.

Het gebouw is een langgevelboerderij uit 1917 die grondig is verbouwd en in mei 2008 in gebruik werd genomen. De accomodatie biedt ruimte aan 15 tot 20 deelnemers.